Taal op de werkvloer

 

Een Nederlandse cursus voor buitenlandse werknemers
Heeft u een werknemer met uitstekende technische kennis, maar kan hij of zij deze niet overbrengen vanwege onvoldoende taalbeheersing? Of vreest u voor grote problemen bij calamiteiten, omdat uw werknemers de veiligheidsvoorschriften niet begrijpen?
Gezonde, ambitieuze en productieve medewerkers. Dat wil toch elk bedrijf? Dit begint bij een goede beheersing van het Nederlands. Heeft u het idee dat sommige van uw medewerkers meer aandacht kunnen besteden aan hun taalvaardigheid? Dan hebben wij de mogelijkheid om u te helpen.
Taalschool Veluwe en de Bibliotheek maken werk van deze trainingen voor medewerkers om er voor te zorgen dat mensen mee kunnen blijven doen aan de samenleving. Waar drempels liggen, zoals op het gebied van taal en digitale vaardigheden, doen wij er alles aan om dit weg te nemen.

Voor de werkgever vertalen deze resultaten zich direct in voordelen zoals betere inzetbaarheid, minder uitval en ziekte, minder (productie)fouten, betere veiligheid, betere communicatie etc. Taal speelt daarin een belangrijke rol. Uit meerdere onderzoeken zijn deze gegevens bekend.  

Nederland kent meer dan 700.000 werknemers die moeite hebben met lezen en schrijven. Zowel allochtone als autochtone medewerkers kunnen verborgen lees- en/of schrijfproblemen hebben. Dit heeft invloed op het functioneren van de medewerkers op o.a. de werkvloer.
Onderdelen die in ons programma naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
-het vergroten van de woordenschat
-basis grammatica Nederlands
-formeel en informeel communiceren

Taalschool Veluwe en de Bibliotheek zorgen er voor dat geselecteerde medewerkers worden getraind door een deskundige (NT1/2) taaldocent.
U kunt mogelijk gebruik maken van de subsidieregeling voor dit traject, hierdoor krijgt u 50% korting.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via
tel. 0651303520 of email henk@taalschoolveluwe.nl           

 

Pakketten Taal op de werkvloer 

Taalschool Veluwe biedt verschillende mogelijkheden aan om de lessen Taal op de werkvloer te verzorgen. U heeft de keuze uit drie pakketten, te weten, goud, zilver en brons.
De onderstaande tabel geeft de inhoud van de pakketten weer.


Wilt u nog meer zekerheid of twijfelt u nog dan raden we je aan om dit formulier in te vullen.
https://forms.gle/K2vBrtVm2wdTC62g8
 
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Info@taalschoolveluwe.nl of bellen met telefoonnummer: 033 2007326