Uitzendbureau

Nederlandse taalcursus voor uitzendkrachten
Wij hebben een cursus Nederlands die wij verzorgen voor uitzendkrachten. Deze wordt gefinancierd door onderstaande Voucher.
https://www.doorzaam.nl/loopbaan/scholingsvouchers/
 
Deze cursus is voor minimaal 8 personen, en duurt 3 maanden (1x per week 2 uur)
Al onze cursussen kunnen gegeven worden op locatie, of bij ons. De dag en tijd van de cursus, is altijd i.o.m opdrachtgever.

Scholingsvouchers
De Scholingsvoucher is een vergoeding (tot een maximum van €500 excl. btw.) voor uitzendkrachten voor het volgen van een training, cursus of opleiding.
Met de Scholingsvoucher volgt de uitzendkracht een training, cursus of opleiding. De voucher is echt voor de uitzendkracht! Deze bepaalt dus zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden. Er moet wel een relatie zijn met het huidige of toekomstige werk.
De Scholingsvoucher is bedoeld voor het nemen van eigen regie, het verhogen van het opleidingsniveau, positieve leerervaring en de uitzendkracht breder inzetbaar te maken. Kortom voor het vergroten van de duurzame inzetbaarheid.
De effecten van de opleidingen op de persoonlijke ontwikkeling van de uitzendkrachten is zeer positief. Ze denken meer na over hun ontwikkeling op de lange termijn, hebben meer zelfvertrouwen gekregen en meer zicht op wat nodig is voor hun toekomstige arbeidsmarktpositie. Iets meer dan een derde van de uitzendkrachten heeft de komende tijd behoefte aan ondersteuning bij werk en opleiding. Ze hebben met name behoefte aan financiering, ervaring opdoen in een hogere functie en mogelijkheden om tijdens werktijd de opleiding te volgen. Als uitzendorganisatie vraag je de Scholingsvouchers aan voor je uitzendkracht.
Wilt u meer info dan kunt u altijd contact met Gertjan Buitink opnemen.

info@taalschoolveluwe.nl                    Tel. 033-2007326