Taalschool Veluwe geeft bedrijven de mogelijkheid om taaltraining aan te bieden aan hun medewerkers. Deze taaltraining staat dicht bij hun bestaande werkzaamheden.
De geselecteerde medewerkers worden getraind door een deskundige (NT1/NT2) taaldocent waarbij gekeken wordt naar wat zij nodig hebben aan taalvaardigheid op en rondom hun werkplek.
Taalschool Veluwe maakt werk van deze trainingen voor medewerkers om er voor te zorgen dat mensen nog beter mee kunnen blijven doen aan de samenleving.  Voor mensen die gebruik maken van de diensten van Taalschool Veluwe betekent dit meer eigen regie, betere werkprestaties, beter mee kunnen doen met de samenleving, minder uitval door ziekte, een betere gezondheid. Voor de werkgever vertalen deze resultaten zich direct in voordelen zoals betere inzetbaarheid, minder uitval en ziekte, minder (productie)fouten, betere veiligheid, betere communicatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Bent u werkgever, en heeft u personeel met een achterstand op het gebied van de Nederlandse taal, en wilt u hen hiervoor een cursus aanbieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. Taalschool Veluwe zorgt er met deze cursus voor dat mensen kunnen blijven werken aan hun ontwikkeling.

Ook voor de werkgever zijn er directe voordelen: een betere inzetbaarheid, minder uitval door ziekte, minder (productie)fouten, een betere veiligheid, en een betere communicatie.

Subsidie voor Taal op de Werkvloer

Er zijn mogelijkheden om gebruik te maken van subsidie voor Taal op de Werkvloer, wij kunnen u hierbij helpen.

Bekijk de link voor meer informatie:

 

💬 Hulp nodig?