Taalschool Veluwe biedt bedrijven de mogelijkheden taaltraining aan te bieden voor medewerkers dicht bij hun bestaande werkzaamheden.
De geselecteerde medewerkers worden getraind door een deskundige (NT1/NT2) taaldocent op wat zij nodig hebben aan taalvaardigheid op en rondom hun werkplek.
Taalschool Veluwe maakt werk van deze trainingen voor medewerkers om er voor te zorgen dat mensen nog beter mee kunnen blijven doen aan de samenleving.  Voor mensen die gebruik maken van de diensten van Taalschool Veluwe betekent dit meer eigen regie, betere werkprestaties, beter mee kunnen met de samenleving, minder uitval door ziekte, betere gezondheid, etc. Voor de werkgever vertalen deze resultaten zich direct in voordelen zoals betere inzetbaarheid, minder uitval en ziekte, minder (productie)fouten, betere veiligheid, betere communicatie etc.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Bent u werkgever, en heeft u personeel die achterstand heeft op gebied van de Nederlandse taal, en wilt u hen hierin een cursus aanbieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.Taalschool Veluwe maakt werk van deze cursus voor medewerkers om er voor te zorgen dat mensen kunnen blijven werken aan hun ontwikkeling.

Voor de werkgever vertalen deze resultaten zich direct in voordelen zoals betere inzetbaarheid, minder uitval en ziekte, minder (productie)fouten, betere veiligheid, en betere communicatie.

Subsidie voor Taal op de Werkvloer

Er zijn mogelijkheden om gebruik te maken van subsidie voor Taal op de Werkvloer, wij kunnen u hierbij helpen.

Bekijk de link voor meer informatie: